Shes Iphone 6

Dërguesi i shpalljes

Shes Iphone 6 16GB Full Unlock ngjyre blacksilver, telefoni eshte shume i ruajtur i ardhur nga Zvicrra. Telefoni vjen me mbrojtese, adapter origjinale dhe ndegjuese. Çmimi 1998 i padiskutueshem.