Shes shtratin

Dërguesi i shpalljes

Shes shtratin ne gjendje te rregullt, çmimi 145€, Adresa ne qytetitn e Gjakoves.

Shes kauqin

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqin ne gjndje te rregullt pa asnje defekt, çmimi 100€. Adresa Fushe Kosove

Shes dhomen e gjumit

Dërguesi i shpalljes

Shes komplet dhomen e gjumit per femi, dhoma ka dy shtreter dhe 2 tavolina me nga 4 fijokë. Dhoma eshte e pademtuar dhe pa asnje gervishje, e punuar me mediapan, per me shumë informata na...

Shes kauqin

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqin te pa perdorur ne gjendje shume te mire, çmimi 150€. Adresa afer shkolles ne Fushe Kosove.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes mobiljet/kauqat dhe uleset/fotelet, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine.

Shes nxemsen/termon

Dërguesi i shpalljes

Shes nxemsen/termon firma Elind 3.5 ne gjendje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine