Shes kuzhinen e perdorur ne gjendje te mire

Dërguesi i shpalljes

Shes kuzhinen e perdorur ne gjendje te mire per tu perdorur perseri. Kuzhina shitet pa elementet e teknikes se bardhe. Dimensionet e kuzhines jane 2.70 me 2.75m. Çmimi i kuzhines eshte 400€ i diskutueshem.

Dyer te brendshme

Dërguesi i shpalljes

Dyer të brendshme Edi Home - Mbi 100 lloje të dyerve - Mbi 100 lloje të laminatit - Me ngjyra dhe dizajne unike - Materiale të qëndrueshme - Brava origjinale - Doreza inox - Mekanizmi...

Shes ulesen/fotelen

Dërguesi i shpalljes

Shes ulesen/fotelen e posa blerë. Çmimi i posa blerë eshte 106.25€ Çmimi i shitjes eshte 65€. Arsyeja e vetem e shitjes mos përshtatja me inventar per rrethin e saj.