Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes mobiljet pothuajse te reja nuk jane te demtuara aspak, çmimi 430€, mobiljet jane te punuara me material Shtof.

Shes tavolin dhe komod

Dërguesi i shpalljes

Shes komodon per Tv dhe tavolinen eshte ne gjendje te rregullt, tavolina eshte qe hapet ne gjatesi te madhe edhe te vogel edhe komda eshte ne gjendje te mire, çmimi sipas marrveshjes.

Shes 3 kauqa

Dërguesi i shpalljes

Shes 3 kauqa ne gjendje te rregullt, kauqat jane te gjith qe shtrihen, çmimi sipas marrveshjes.

Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljes

Shes tavolinen ne gjendje te rregullt, xhami eshte rreziste ndaj nxhetesis, çmimi sipas marrveshjes.

Shese komplet mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shese komplet mobiljet, si kauqat, ormanin, dhome gjumi, etj, te interesuarit per me shume informta te konatktojne ne numer telfoni, çmimi i diskutushem.