Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljes

Shes tavolinen ne gjendje te rregullt, xhami eshte rreziste ndaj nxhetesis, çmimi sipas marrveshjes.

Shese komplet mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shese komplet mobiljet, si kauqat, ormanin, dhome gjumi, etj, te interesuarit per me shume informta te konatktojne ne numer telfoni, çmimi i diskutushem.

Shes frigorifer

Dërguesi i shpalljes

Shes frigoriferin i pershtatshem per ndonje embeltore, restoran, mishtore etj, frigoriferi eshte i perdorur por ne gjendje te rregullt, çmimi 1.250€. Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Shes paisje te kuzhines

Dërguesi i shpalljes

Shes paisje te kuzhines te perdorura por ne gjendje te rregullt, si skaren me thengjill, çmimi 300€, makinen per bluarjen e mishit, çmimi 750€. Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Shes dy frigorifera

Dërguesi i shpalljes

Shes dy frigorifer te perdorur por ne gjendje te rregullt, njeri eshte 1250€ kurse tjeteri 450€. Lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Shes 2 kaldaja Vaillant 9kw dhe 12kw

Dërguesi i shpalljes

She dy Kaldajat firms Vaillant jane te pa perdorura te reja, njera eshte 9kw kruse tejetera eshte 12kw, per me shum informata kontaktoni ne numer telefoni, çmimi sipas marreveshjes

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes komplet mobiljet/kauqat ne gjendje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes. Adrersa ne Gjakove.