"British Corner"

Dërguesi i shpalljes

"British Corner" ofron kurse ne Gjuhen Angleze per te gjitha moshat. Adresa: Rr.Rrustem Statovci nr.25 Prishtine

Kurse per Klarinet & Piano

Dërguesi i shpalljes

Ofrojm kurse per Klarinet & Piano, ne Prishtine & Prizren, pasi qe kerkesat jan nga Prishtina dhe Prizreni , kemi vendos qe nga e Hena deri te Premten ne Prishtine , ndersa ne Prizren vikendeve!...