Kurse Private të Gjuhës Angleze

Dërguesi i shpalljes

Ofrojmë kurse private të gjuhës angleze për të gjitha moshat nga niveli fillestar A1 deri në C2. Me mësimdhënës të kualifikuar me gradën master, të dëshmuar në cilësi dhe me përvojë pune më shumë se...

Gashi Group

Dërguesi i shpalljes

Kompania Gashi Group kryen keto pune si: - Izolime te shtepive dhe objekteve banesore, - Izolime te mbrendshme, - Fasada, - Gled, - Ngjyrosje, - Shtepi, Banesa, Objekte, Lokale. Adresa Prishtine

Lektor Adriatiku

Dërguesi i shpalljes

Lektor Adriatiku, bën korrigjimin gjuhësor dhe teknik të temave të diplomës, punimeve,seminarike,librave dhe të teksteve të ndryshme. Për tema të diplomës dhe punime seminarike, vetëm 0.70 cent faqja deri në fund të muajit Dhjetor 2022....

Kuzhina dhe dhoma

Dërguesi i shpalljes

IN Line/Punojm kuzhina, dhoma dhe paradhoma moderne ne ter teritorin e Kosoves, nga materiali shume i mire dhe me çmime te volitshme.

Edi Home / Dyer & Laminat

Dërguesi i shpalljes

EDI Company, ben shitjen dhe montimin e dyrev te brendshme, laminat ne ter teritorni e Kosoves, kemi mbi 100 lloj te dyrve, dyer te hymjeve, dyer te dhomave, dyer me xham, dyer pallma, Adresa rruga...

PËRKTHIME ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

arton

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE - ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: * TEMA TË DIPLOMAVE ( GJUHË & LETËRSI ANGLEZE), SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARË DHE PAS UNIVERSITAR - PËR TË GJITHA NIVELET);...

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE

Dërguesi i shpalljes

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: - SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARE DHE PAS UNIVERSITARE - DREJTIME TË NDRYSHME); - PUNIME PËR DIPLOMIMIN NË MASTER & PHD - DREJTIME...

Edi Company

Dërguesi i shpalljes

EDI Company, ben shitjen dhe montimin e dyrev te brendshme, laminat ne ter teritorni e Kosoves, kemi mbi 100 lloj te dyrve, dyer te hymjeve, dyer te dhomave, dyer me xham, dyer pallma, Adresa rruga...