PËRKTHIME ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

arton

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE - ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: * TEMA TË DIPLOMAVE ( GJUHË & LETËRSI ANGLEZE), SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARË DHE PAS UNIVERSITAR - PËR TË GJITHA NIVELET);...

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE

Dërguesi i shpalljes

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: - SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARE DHE PAS UNIVERSITARE - DREJTIME TË NDRYSHME); - PUNIME PËR DIPLOMIMIN NË MASTER & PHD - DREJTIME...

Moler dhe Fasader

Dërguesi i shpalljes

Bëjm ngjyrosjen e shtepive, banesave, lokaleve, objektev etj, po ashtu punojm edhe glet, fasad, renovime te ndryshme, ngjyra dekorative.

Ofrojm musik plus tarabuka tupana per dasma

Dërguesi i shpalljes

Ofrojm muzik per ahengje/dasma, tarabuka, tupan, foto dhe kamer me Dj Baki. Rezervo daten tende per dasma apo neja te ndryshme te ne. Te interesuarit per me shum informta te kontaktojne ne numra telfoni.

Ndal Tech1

Dërguesi i shpalljes

Kompania Ndal Tech1 ben shitjne dhe montimin e kamerave te siguris dhe zerimit si: - Sistemin e Alarmit kunder vjedhjes me Wirless, - Sistemin e GSM, GPRS per Alarme, - Sisteme te kontrollit te Qasjes...

Karriga me qira

Tenda karrige me qera

Kompania Gjegji Event's Ofrojme Çadra / Tenda me qira, karrige, tavolina (katerore/ dhe rrethore me mbulesa te bardha si ne restorante), stola, kuroren e ciftit, tende te vecante per ciftin, te kompletuar me te gjitha...

Kontabilitet Tatim Auditim

Dërguesi i shpalljes

Bilanci KTA me nje ekip profesional dhe te perkushtuar , ofron sherbime kontabiliteti per te gjithe bizneset dhe OJQ-te qe operojne ne Kosove. - Regjistrim të bizneseve - Mbajtja e Librave - Deklaratat Tatimore në...

Pastrimi i tepihave Drita

Dërguesi i shpalljes

Kompania e pastrimit Drita ben pastrimin e tepihave me detrgjentet matemirat ne treg poashtu edhe aromat, çmimi 1€/m2 transporti grats.