Kompania Lahi

Dërguesi i shpalljes

Kompania Lahi kryen punet e srvisimin e pasijeve shtpiake, instalimin e rrymes, instalimin e ujit dhe rregullimin e banjove. Prishtine.

Univerzal IPTV

Bytyqi

Univerzal TV ofron kanale televizive anembanë botës me kualitet FULL HD dhe me stabilitet. Gjithsej janë përmbi 5000 kanale nga e gjithë bota + VOD & Netflix. Egzistojnë 262 kanale shqip, 301 kanale gjermane, 541...

KURS PËR PIANO

Dërguesi i shpalljes

Te gjithe ju te interesuar, nese deshironi qe ju apo femija juaj te mesoj te luaj ne piano ofroj kurs privat ne qender te Prishtines tek Muzeu i Kosoves.

Riparim te Mobileve

Dërguesi i shpalljes

Bejm riparim te mobile, ngjyrosje, montim, pastrim dhe Rilokim, me nje staf te kujdesshem ndaj klienteve ne ter teritorin e Kosoves. Adresa ne Vushtrri.

Kompania Leoni

Dërguesi i shpalljes

Kompania e pastrimit Leoni ben pastrimin e veturave/automjetve, kauqave me makina met avancuart ne treg. Adresa ne Besian/ishpodujev.