Parket, Laminat

Dërguesi i shpalljes

Bejme ngjitjen e parketit si dhe grryrjen e parketit ose riparimin e parketit ne menyra zvicerane .Poashtu bejme edhe punimin e shkalleve me parket dhe laminat .

Ardi Group

Dërguesi i shpalljes

Ardi Group kryen keto pune si moleraj, tapeta, laminat, amstrong me çmimet me te volitshem ne treg, Prishtine.

Kurs i Gjuhës Shqipe

Dërguesi i shpalljes

Zhvilloj kurse të gjuhës shqipe individuale dhe grupore për çdo grupmoshë, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Instalimi i Kamerave

Dërguesi i shpalljes

Kompania per instalimin e kamerave Syri ben istalimin e kamerave levizese ne shtepi, banesa, lokale, objekte, ndertesa. Mundesia me e lir dhe e shpejt per ty. Kamerat kan mundesi te kontrollone nga telefonat mobil dhe...