Shes serën

Dërguesi i shpalljes

Shes serën 6 me 4, të interesuarit të kontaktojn në numrin e telfonit, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Magjistralja Prishtine - Mitrovic ne Shkabaj/ishorlovic

Shes paisje per bletari

Leotrim

Shes paisjet per bletari si: - 13 sanaka janë me vojshtina të vjetra të pastruar dhe të dezinfektuar, të gatshëm për punë. - 9 sanaka janë të pastruar dhe të deznifektuar dhe janë më tela...

Shes misrin/kalamoqin

Dërguesi i shpalljes

Shes misrin/kalamoqin, 1 hektar, misri gjindet ende ne are, vendodhja Trudë ne Bardhosh, afer autostardes, çmimi sipas marrveshjes.

Shes mjedra

Dërguesi i shpalljes

Shes mjedra me shumic dhe pakic, mjedrat jan te kaulitetit te pare, çmimi sipas marrveshjes.

Aplikimi per Grante ne Ministrin e Bujqesis

Dërguesi i shpalljes

Fermer të nderuar, Afati për aplikim për #Grante2020 në Minstrinë e Bujqesisë, Pylltarisë dhe Zhvllimit Rural është hap prej datës 20.07.2020 deri me 20.08.2020 . Për të gjithë ata që janë të interesuar të aplikojnë...

Shes hambarin

Dërguesi i shpalljes

Shes hambarin me 5 ndamje dhe mbulojen, çmimi sipas marrveshje. Adresa Brezhnic Komuna e Kastriotit

Shes frezen

Dërguesi i shpalljes

Shes frezen per traktor ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes. 049243304.