Shes makinen

Dërguesi i shpalljes

Shes makinen e cila posedon 6 funksione, eshte ne gjendje te rregullt prodhim Slloven. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes fara, grure, miell.

Dërguesi i shpalljes

Shes faren per tershan 0.35€ kg, shes 80 ball kasht 0.90€ copa, shes 1200 ball san te dores se par 1.80€ copa, shes miell tip 400, 3 ton 0.36€ kg, she grur 800kg 0.30€ kg,...

Shes traktorin

Dërguesi i shpalljes

Shes traktorin "Tomovic", posedon dy pllugje dhe eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes makinen

Dërguesi i shpalljes

Shes makina per shperndarjen e plehit artificjal ne gjendje te rregullt. Çmimi 150€

Shes "ramin"

Dërguesi i shpalljes

Shes "ramin" ne gjendje te rregullt (gomat-bandashat 8-20 me siguresa). Çmimi 300€

Shes makinen per mbjellje

Muharrem

Shes makinen per mbjellje pneumatike me ajer e cila mund te perdoret edhe per mbjelljen e farav te imta, firma prodhuese eshte "agroItalia" makina eshte e perdor shume pak dhe eshte ne gjendje shum te...