De novo
Adresa

Preoc, Magjistrala Prishtine-Ferizaj kilomteri i 5-te

Kontaktoni Tani
De novo

De novo

Patundshmëri

deNovo fabrika për prodhimin e mobilieve, shtretërve dhe dyshekëve është një brend nga Turqia