Ofroj pune
5196

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e dy femive mosha 8 vjeçare dhe 6 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruges per Matiqan Rr. Manastir ne Prishtine.