Ofroj pune per Montazher Video/Foto
3770

Përmbajtja

Ofrohet nje vend pune per nje montazher vido dhe foto me adobe premiere dhe fotoshop si dhe te din te shkrepe foto ne studio. Nuk kerkohen pervoja te veqanta, e rendesishme eshte qe personi te jete i motivuar dhe te kete deshire per te punuar, sigurisht te njoh ne menyre bazike kete proces pune te jete i gatshem te punoj ne ekipe. Mosha e preferuar mes 17-22 vjeç Paga per fillim 200€/muaj. Puna eshte afatgjate.
Adresa: Lagjja Lakersiht ne Prishtine