Ofroj pune për gazetar / praktikant
3666

Përmbajtja

Agjencia e lajmeve “Politikapress.com” shpall konkurs për të angazhuar një gazetar-redaktor/e dhe dy gazetar/e – praktikant/e. Formularët për aplikim mund të merren përmes e-mail adresës sonë [email protected]

Aplikacionet e plotësuara së bashku me CV-në, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse, mund t’i dërgohen, përmes e-mailit [email protected] apo në redaksi.
Adresa: Parku i qytetit / Prishtinë.
Info: 045568431