Ofroj pune
3776

Përmbajtja

Studio "Flora" ofron pune per nje puntore me pervoj pune dhe praktikante per frizere me pervojë pune, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja e Spitalit ne Prishtine.