Jap me qira lokalin 175m2 kati perdhes(bodrum) / Prishtine
1962

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 175m2 kati perdhes(bodrum) lagjja Dardani ne Prishtine lokali eshte i pershtshem per depo, zyre dhe per disa veprimatari te tejera. Lokali ka hyrje ne te dy anet e rruges. Çmimi sipas marrveshjes.