Ofroj pune
2489

Përmbajtja

Sallon ondulimi "Honey Wax" ofron pune per nje puntore me pervoj pune per mbjelljen e thonjeve, pga dhe orari me marrveshje. Adresa: Rr.Bajram Kelmendi ne Prishtine.