Ofroj pune per Arkitekt/e
3483

Përmbajtja

NNT "NDERTIMI-A" është kompani e ndërtimive te objekteve shumë banesore & afariste duke parë angazhimin dhe dinamikën e punës kompania në fjalë shpallë:
- Konkurs pune për: Arkitekt/e
- Kohëzgjatja e kontratës sipas marrëveshjes
- Kualifikimet dhe atributet profesionale të kanditatit:
* Njohja e programeve Archicad, Autocad, 3dsMax, Mc Office
* Aftësi të mira në komunikim dhe shkathtësi komunikuese
* Aftësi për punë ekipore
- Te interesuarit për aplikim mund të përcjellin CV-in dhe dokumentacionin relevant në email: [email protected]
- Afati i fundit për aplikim deri më daten 05.03.2018 ora 16:00h

Adresa: Lagjja Mati-1 ne Prishtine