Shes kotec (kaqak)
3566

Përmbajtja

Shes kotec (kaqak) te pulave koteci eshte i ndertume ne mnyr profesionale eshte i pershtatshem edhe per dimer dhe vjesht nuk mund ti bej problem as shiu e as bora kulmin e kemi lan te pershtatshum per qeremide por mund te perdoret edhe llamarin, çmimi 70€