Shes Inventar per Call Centre
2872

Përmbajtja

Shes inventarin per Call Centre per arsyje personale. tovolina, karrika, ndegjuse dhe kompjutera. Invetari eshte i perdoru vetem 3 muaj dhe ka edhe pa perdor ne sasi te madhe ka edhe zbritje, per çdo informat shtes mund te kontaktoni