Ofroj pune
2171

Përmbajtja

Salloni Ondulimi “Niti” Ofron pune per punetor/e:
- Një punëtor/e me pervojë për flok dhe grim me
- Një punëtor me pervojë për manikyre dhe pedikyr
Adresa: Lagjja Mati-1 Banesat e Standardit ne Prishtine