Ofroj pune / shitese - Gjilan
3257

Përmbajtja

Shtepia e mobileve "MOBIN" ofron pune per nje shitese(f).

- Kushtet:

* E domosdoshme përvoja e punës në shitje
* Të jetë e shkathët dhe komunikative

Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOB IN Gjilan
Adresa: Rr. Medllin Ollbrajt ne Gjilan