Ofroj pune / shites i derivateve
2568

Përmbajtja

Ofroj pune per 2 punetor ne pompen e derivateve "StellaPetroll" orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Matiqan / Prishtine .