Ofroj pune / Biokimist-e
2655

Përmbajtja

Laboratori Biokimik-Hematologjik-Citologjik shpall konkurs pune per poziten nje Specialist/e te biokimis klinike, orari dhe pagesa me marrveshje.Laboratori gjendet mbrapa klinikes gjinekologjike te QKUK-se ne Prishtinë, te gjithe te interesuarit per informata shtese te na kontaktojne ne nr. 044 238 190, 049 238 400 ose 045 298 873