Ofroj pune
3044

Përmbajtja

Salloni "EVELINA & TRENDI" ofron pune per nje frizere me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: afer nen kalimit lagjja Dardani ne Prishtine