Jap me qira shtepin 672m2+110m2 teras 4 kateshe / Prishtine
1867

Përmbajtja

Jap me qira shtepin 672m2+110m2 teras 4 kateshe lagjja Arber ne Prishtine shtepia ka dhoma ku ne çdo dhome ka klim ne secilin kat ka nga nje dhome sigurie me der te blinduar, 3 hyrje te veqanta, 4 garazha per vetur, dritare me roletne alumini +grila dhe mbrojtese nga insektet, shtepia leshohet per 1 vite e me gjat. Çmimi 2.500€
Agjensioni Demiri