Ofroj pune
2329

Përmbajtja

Glam by ÇETINA Hair&Makeup ofron pune per nje frizere prefesioniste me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr. Dardania ne Fushe Kosove