Ofroj pune
3024

Përmbajtja

Kompania per prodhimin e mobiljeve RIGA interior design ofron pune per 4 punetor. Dy montera te mobiljeve dhe dy ndihmes montera. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Nene Tereza ne Fushe Kosove