Ofroj pune
2651

Përmbajtja

Kompania Greatwood L.L.C ofron pune per nje shitese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania Greatwood L.L.C. magjistralja Prishtine Gjilan kilometri 1 ose ne email. [email protected]
Info:049 531 831 ose 045 531 831.