Ofroj pune / Ulqin
3232

Përmbajtja

Beauty Center Beki ofron pune per frizere, grimere dhe punetore per thonje, pagesa eshte me perqindje ose pag fikse. Orari i punes me marrveshje. Kandidatet qe jan nga rrethet ju mundesojm edhe fjetjen. Adresa Rr.Haviz Aliu Ulqinaku afer plazhes se vogel ne Ulqin / Mali i zi
Info +38267528011