Ofroj pune
3063

Përmbajtja

Wink Lash Beauty Bar ofron pune per puntore per depilim dhe mbjellje te thonjeve. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rr Ekrem Rexha lagjja Arberi ne Prishtine.