Jap me qira banesen/garsoniere 20m2 kati perdhes / Prishtine
1856

Përmbajtja

Jap me qira banesen/garsoniere 20m2 kati perdhes lagjja Dardani ne Prishtine. Banesa posedon dhome, banjo, banesa eshte e mobiluar. Çmimi 100€ ne çmimi perfshihen rryma, uji, nxemja qendrore dhe mirmbajtja e hyrjes.