Ofroj pune
2994

Përmbajtja

INIVOS Digital Consulting është e specializuar në fushat e marketingut dhe ueb dizajnit dhe shpall konkurë për poziten. Agjent tereni Prishtinë 10 agjenta / Prizren 10 agjenta / Gjilan 10 agjenta / Vushtrri 10 agjenta / Mitrovicë 10 agjenta / Podujevë 10 agjenta. Kushtet e punës, kandidatet duhet te jene flekisbil/e, komunikativ/e, i/e bindshëm, të operoj sipas rregullave dhe kushteve të kompanisë dhe i/e e përgjegjëshm/e. Për më shumë informata na kontaktoni në numrin e telefonit ose në email [email protected]. Adresa Rruga Enver Maloku ne Fushë Kosovë.