Ofroj pune per 5 Agjend Tregtar
2550

Përmbajtja

Kompania UNIA BALLKAN ofron pune per 5 persona, Agjend/e tregtar. Detyrat dhe përgjegjësitë / Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri, Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë, Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët, Bën prezantimin e produktit.
Kualifikimet / Përvoje pune në shitje, Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë, Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg, Aftësi të mira komunikuese, Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi, Te posedoj patent shoferi kategori B. Nëse shprehni interesim, ju lutem dërgoni CV në e-mail adresën [email protected]. Adresa Magjistralaj Prishtine - Besian/podujev ne Shakovice info 044433973.