Ofroj pune
2822

Përmbajtja

Ofroj pune per nje punteore/grua per punet e shtepis, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, mundesisht KONTAKTI deri ne ora 17:00h, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.