Ofroj pune
2657

Përmbajtja

Motel Delphin ofron pune per punetore/f per pastrim/mirmbajtej te motelit, orari i punes dhe pagesa 300€. Adresa afer lagjes Marigona, Çagllavic ne Prishtine.