Ofroj pune
1852

Përmbajtja

Caffe Inpunto ofron pune per punetore femra, kamariere dhe shankiste, orari dhe pagesa sipas marrveshjs, Adresa rruga Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine