Ofroj pune
1895

Përmbajtja

Erlisi MobilShop ofron pune per 2 servisera, perparsi kane ata qe kane pervoje me Smartphone Samsung Hardware, preferohet qe mosha te jete sa me e re 25, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Bulevardi Dëshmorët e Kombit lagjja Ulpian ne Prishtinë.