Ofroj pune
1196

Përmbajtja

ONE STOP Shop & Restaurant ofron pune per kamariere/femra dhe shankiste/femra, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruga e vjeter e Airoportit perball Airoportit Sllatin/Fushe Kosove.