Ofroj pune / ADMNISTRAT
1457

Përmbajtja

Kompania Ostfinanz GmbH ofron pune per nje punetore/femer per punet ADMINISTRATIVE/jocallcenter.

- Kushtet e punes jane shume te mira 4 jave pushim, paga e 13 + bonus,
- Orari i punes 08:30h / 18:00h.
- Administratorja duhet të bëjë menaxhimin e lëndëve administrative,
- Të jetë mbi moshe 22 vjeçe,
- Të njohë gjuhën Gjermane në shkrim dhe lexim, gjuha Frënge është e preferuar por jo e obliguar.
- Kandidate e intersuara ti drgojne CV-t ne email [email protected].

Per informata shtes ne Zvicerr:
Adresa Ostfinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. Gallen
Info: +41792020606
email [email protected].

Per informata shtes ne Kosove
Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine
Info: +383 49 674 373
email [email protected]