Ofroj pune
2027

Përmbajtja

Ofroj pune per mirembajtese te shtepise. Per mirembajtje kerkohen keto gjera te perfundohen per 2 dite te javes, diten e merkure dhe diten e shtune me orare nga ora 9:00 deri 17:00 pasdite.
1. Te pastrohen pluhurat
2. Te pastohet dyshemeja
3. Te pastrohen banjot
4. Te pastrohen dritaret
5. Te pastrohen dekorimet etj.

Kushtet te cilat i ofrojm jane keto, page e volitshme sipas standardeve te vendit tone 150.00euro per muaj
Te gjitha te interesuarat (vajze,grua) ju lutem te paraqiten ne numrin e cekur me larte.
Ju Faleminderit