Ofroj pune per 8 persona
404

Përmbajtja

Kompania Extremecleanin ofron pune per 8 punetor femra dhe meshkuj per Prishtine dhe Fushe Kosove, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shume informata na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa lagjja Arberi/ishdragodan ne Prishtine.