Ofroj pune ne Suharekë
378

Përmbajtja

Doner-Gjelltore-Qebaptore Prizreni ofron pune per punetor/e, ndihmes ne kuzhin dhe dy punetore per sherbimin e klienteve, te interesuarit per me shume informat te kontaktojne ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, Adresa rruga kryesore afer parkut te qytetit ne Suharek.