Ofroj pune
740

Përmbajtja

TE ISA SANDWICH BAR ofron pune per punetor, te interesuarit te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Te Tregu i Gjelbert ne Prishtine.