Ofroj pune
522

Përmbajtja

Ofroj pune per nje puntore/mirëmbajtëse për shtëpi, çdo ditë pune nga e Hene deri te Premten, kushtet e punes jane te mira, te interesuarat te kontaktojne ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Matiqan ne Prishtine.