Ofroj punë/ Ndihmës
1159

Përmbajtja

Maxx Group ofron punë për 3 ndihmës/meshkuj rreth punëve teknike.
Përvoja paraprake e punës nuk është e obligueshme.
Kushte dhe orar te punes shume te mira.
Të interesuarit per me shum informta rreth pune te konatktojne ne numer telfoni ose përmes email: [email protected]
Adresa: MAXX GROUP, Preoc, afër lagjës Marigona Residence/Prishtine.