Shes shtepija/koliba per qen
546

Përmbajtja

Shes shtepija/koliba te reja per qen, shtepijat/kolibat jan te pershtatshme per ftoft per shi dhe bor, shtepija e madhja eshte 60€, e vogla 50€.