Ofroj pune
761

Përmbajtja

QTA Store ofron pune per nje punetore/KUZHINJERE-femer me përvojë pune në FastFood-in, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuariat per me shum informta rreth punes te konatktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine.